Újabb ingatlannal gyarapodott a versenyszférában soha nem dolgozó, ám annál tehetségesebb megtakarító hírében álló Szijjártó Péter, legújabb titulusa szerint külügyminiszter – tudta meg az RTL Klub híradója.

Feleségével közösen, a meglévők mellé most egy 167 milliós dunakeszi családiházat újítottak be, a politikus legutóbbi vagyonnyilatkozatában azonban nem szerepel az ingatlan. Szijjártó szerint azért, mert a bevallás leadási határideje után pár nappal került csak a nevére.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most már ilyen nyíltan, minden szégyenérzet nélkül lopnak ezek a fideSSkeresztények. El is hiszem hogy foggal körömmel harcolnak a hatalomban maradásért mert erről a megszokott jóvilágról kurva nehéz ám leszokniuk.

A stadionoknál már csak a fideSS paloták és luxus ingatlanok szaporodnak jobban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@koszpeko: Igazad van, magukat nevezik keresztényeknek. De a keresztény fityeszeseknek is fel kellene tűnnie, hogy kereszténységnek álcázva, az mögé bújva mit is képviselnek ezek a bitangok.
Szimba
@szandokan: "Senkit nem küldenek külföldre" -persze, nem mondják, hogy húzzál el, csak olyan körülményeket teremtenek, hogy vannak, akiknek nincs más választásuk. "Valahol azért határt is kell szabnia a demokráciának" - A demokrácia az demokrácia. Vagy van, vagy nincs. De hogy határa legyen? Miről beszélsz?
szandokan
@Szimba: A demokráciának nem azt kellene jelentenie, hogy bárki bármit megtehet, meleg felvonulhat, Mónika showt közvetíthet főműsoridőben, szidhatja nyilvánosan a másik ember anyját,gecinek nevezhessenek bárkit, stb. Egy bizonyos határ kell. A rendszerváltást követően már sok ember nyitott a nyugat felé, ennek azóta semmi akadálya, és ez így jó.
dzurinda
@szandokan: "A demokráciának nem azt kellene jelentenie, hogy bárki bármit megtehet, meleg felvonulhat, Mónika showt közvetíthet főműsoridőben, szidhatja nyilvánosan a másik ember anyját,gecinek nevezhessenek bárkit, stb."

Nem értem, mi bajod a melegfelvonulással, egyébként demokratikus jogodban áll teljesen ignorálni. A Mónika show-val is hasonló a helyzet, szerintem is elég szomorú, hogy erre van igény, de ha nem tetszik, szintén demokratikus jogod ignorálni. A másik anyázása esetén pedig demokratikus jogod kártérítési pert indítani, és szép nagy pénzeket és helyreigazításokat elérni vele.

Soha nem a betiltással, inkább az oktatással, figyelemfelhívással kellene elérni egy káros jelenség visszaszorulását/megszűnését.
szandokan
@dzurinda: Akkor próbáld meg Lakatos Józsikának a figyelmét felhívni majd, ha elmegy a házad előtt, és eldobja a cigarettacsikket a bejáródon, hogy ne tegye legközelebb, mert nem szép dolog így viselkedni. Utána szerelj rácsokat az ablakodra, és állíttass rendőröket a házad elé...
dzurinda
@szandokan: Ha az általad említett személy normális oktatást kapott volna, és lenne előtte jövőkép, akkor a csikkeket sem dobálná, és bűncselekményt sem követne el. Ettől függetlenül természetesen a bűncselekményt büntetni kell, de ez minden társadalmi rendszerben így van.

A liberalizmus nem azt jelenti, hogy bárki bármit megtehet, hanem azt, hogy bárki bármit megtehet, amíg azzal a másikat nem bántja, károsítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.