Futnak a pénzük után azok az alvilági körök, melyek szombathelyi közéleti szereplőknek kábítószert és prostituáltakat szállítottak, cserébe pedig építőipari kivitelezéseket és kaszinók koncessziós jogát kérték - írja a Népszabadság a szocialisták helyi elnökének sajtótájékoztatójára hivatkozva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ez mindenhol így megy csak vagy kiderül vagy nem.
joopapa
Miért nem küldik el a drog fogyasztással vádolt alpolgit drog tesztre?
coyote3
@joopapa: A városban nyílt titok, hogy lazáry drogos. Anyukája kórházi dolgozó az ő és a mentőfőorvos polgármester tanácsára adott 5 nap után vizeletmintát. Ugyanakkor a vizeletből 3 nap után már nem kimutatható a drog :) Czeglédy "javasolta", hogy lazáry haj- vagy köröm mintát adjon. Érdekes módon lazáry ezt nem "hallotta meg" :) Az is tudott itt, hogy komoly szippantással egybekötött szex partyk voltak a Balcsin egy-egy vitorláson.
Nil
@coyote3: és mi lenne ha készültek volna képek a kispesti Mirázsban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.