Egyre több helyről hallani vissza, hogy a kormányoldali indulók kvázi zsarolják a települések lakóit. Jól gondolják meg, hová rakják az X-et, mert ha nem jó helyen lesz, akkor a település eleshet a támogatásoktól, nem fog fejlődni. Ilyen és ehhez hasonló retorziók lehetőségét lebegtetve házalnak a  fideszes képviselőjelöltek.  Miközben olvasom az újabb kortes beszédet  eszembe jutott egy négy évvel ezelőtti eset. Seszták Oszkár (Fidesz), a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés elnöke, a kótaji faluházban habzó szájjal üvöltözte  a település polgármesteréről, hogy Orosz éhen fog dögleni...  és arra sem volt rest, hogy  a Kótaj jegyzőjét kizavarja a teremből. Együttműködsz, ha nem, éhen döglesz!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Valahogy úgy érzem az elmúlt 4 év alatt sem adtak semmit holott Fideszes város vagyunk. Még a CBA bolt futó reklámjai is Fideszre buzdított.
tivoli
@szaboria1: Ezen nem csodálkozom, a CBA nemzeti bolthálózat. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.