Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar emberek sokat tettek a szabadságukért, azért, hogy Európának ezen a részén is diktatúra helyett demokrácia legyen.

Fülöp Judit, a tárca sajtófőnöke pénteken ismertette a miniszter szavait, amelyekkel a tárcavezető Vicoria Nuland, az amerikai külügyminisztérium európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkár-helyettese kijelentéseire reagált.

Szijjártó Péter kiemelte: Közép-Európa népei több évtizeden keresztül szenvedtek a kommunista diktatúrától, sokat harcoltak a szabadságukért és Európa újraegyesítéséért.

Közép-Európában szabadságszerető népek laknak, akik egészen biztosan nem viselnék el, ha bárki korlátozni akarná szabadságjogaikat – közölte.

Magyarország barátként tekint az Egyesült Államokra, "szövetségünk sziklaszilárd", amit a NATO legutóbbi csúcstalálkozóján is megerősítettünk – mutatott rá Szijjártó Péter.

Vicoria Nuland egy csütörtöki washingtoni konferencián azt mondta, hogy a közös értékeket nemcsak kívülről kell megvédelmezni, hanem belülről is meg kell erősíteni. Aggasztónak nevezte a demokrácia és szabadság belső fenyegetettségét Közép-Európában, a demokráciában tapasztalható visszacsúszást és a korrupciót.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
szargyarto hiteltelen. Jobb ha kussban marad, es foleg nem beszel a magyarok a neveben. A cigany es kulfoldi szavazok nelkul, most sehol sem lenne a fidesz, de hat a valasztast is elcsaltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A demokrácia elvben működik, de gyakorlatilag kivitelezhetetlen, Te szerencsétlen! Mindig vannak szerencsések, éppen(térben és időben) jól járók és áldozatok. Példa: Ha a villamoson befingasz, akkor azt a többség elítéli és ezzel őket nyomoruságos helyzetbe sodrod, de te befingottál, így mindannyiunknak azt el kell szívni. Te megkönnyebbültél, ami neked jó, viszont a többiek az áldozatok! Éppen abban a térben és időben.
Fradigege
Minden -izmus és -cia gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Elvileg nem lehetnek áldozatok, de gyakorlatilag mindig, mindegyikben van. A Magyarok élni akarnak, te nehézvótmegszületnihülyegyerek!
Fradigege
Abban a másodpercben, ahogy a villamosba befingtál, a demokrácia-tótországban=demokrácijá-megszüntlétezni. Mert a fingoddal lesújtod a többi egyenrangú Honfi,- polgártársadat, amit szép Hazánk befogadott. Terrorba nyomod őket, a te fing terroroddal. Ezért nem lehetett a komunizmust kivitelezni. Jött egy grúz, oszt Dsugásvili. Apám mondta, a komcsi-materialista és a keresztény különbségét.
Komcsimaterialista: Ez az asztal egy paradicsom!
Fater: Akkor harapjál bele az asztalba.
volvós
Petike !!! Nem inkább a 167 milliós házad megvételét kellene tisztázni ?
hogy honnan volt Neked, a feleségednek, meg föleg a szüleidnek ennyi
" megtakarított " ( vagy szerzett ) vagyona ???
és miböl fogod eltartani ezt a nagy házat, miböl fogod etetni a
családot ?... Várjuk a magyarázatot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.