Kisfiú egy zsák almával Budapesten, a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskolában. A Baptista Szeretetszolgálat a kormány kezdeményezéséhez csatlakozva az almatermelők és a rászorulók megsegítésére 23 tonna étkezési almát vásárolt és oszt szét, többek közt a kőbányai általános iskolában.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadsanca
Sajnos ide jutottunk! Valószínű lesz még rosszab is! De legalább nekünk is jut hazai gyümölcsből az orosz piac miatt.
A hazai termelők most nem panaszkodhatnak a termésre. Mert nálunk mindig hibás valami, vagy valaki. Ez már megszokott. Követelőzésre,- régebben tüntetésekre -
volt, ill. van pénz. Akkor fejlesztésre miért nincs. Amúgy meg minden befektetés kockázattal jár. Amikor nyereség van akkor senki sem panaszkodik. Érdekes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
"A Baptista Szeretetszolgálat a kormány kezdeményezéséhez csatlakozva az almatermelők és a rászorulók megsegítésére 23 tonna étkezési almát vásárolt és oszt szét" .Lényeg: a kormány kezdeményezéséhez csatlakozva, annak fényében, hogy Nem adott közre szegénységi és kirekesztési statisztikát szeptemberben a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) - írta a Világgazdaság. Az indoklás szerint „emberi erőforrás hatékonyság és költségtakarékosság” miatt és nem politikai okokból mulasztották el az elemzés közreadását
hetöndöe
@Szimba: És még véletlenül sem a katolikusok,vagy a reformátusok,hiszen messze ők kapják a legtöbb zsét az államtól.Ők csak a Zorbánhitet terjesztik ezért a pénzért,szarnak a jótékonyságra.
aremy
@Fradigege: az nem de fosztogatás az igen ugye fidess.
Desischado
Kiszúrják alamizsnával a rászorulók szemét. Azok meg elfogadják, mert ez is valami a szemükben. arra már nem gondolnak, hogy kik miatt is élnek szegénységben. Ezen kéne változtatni! El kellene kezdeni gondolkodni!
mate03
@pbalage: Csak azért mert ez maga a propaganda!
bencemacska
Lehet, hogy én vagyok értelmetlen, de szerintem ehhez mi köze OV-nak és a Fidesznek?
A kormány azt javasolta, hogy mindenki vásároljon sok almát!
Én is ezt mondom Fidesz nélkül!!!

A cikk arról szól, hogy a Baptista Szeretetszolgálat almát vásárolt magyar termelőktől, és oda ajándékozta egy iskolának!!!

Mi köze ehhez a Fidesznek, azonkívül, hogy úgy adja elő, mintha lenne hozzá köze!!!
Szerintem még a propagandát is lopják! Nem kerül semmibe nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.