A Jobbik jelzésértékűnek tartja a kormány számára a Navracsics Tibort ért elutasítást az uniós tisztújításon, véleményük szerint érthetetlen az üggyel kapcsolatos "sikerpropaganda".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"Az Európai Unió történetében még nem volt példa arra, hogy a biztosi posztot az adott jelölt pótvizsgán keresztül érje el. Magyarország hírnevének csorbításáért a felelősség tehát Kovács Lászlót és az őt leendő hivatalában megerősítő Gyurcsány Ferencet terheli. A magyar néppárti delegáció reméli, hogy a Magyar Szocialista Párt a továbbiakban az EU által felkínált vezető posztokat nem bukott pártpolitikusokkal akarja betölteni és lezárul az a szomorú fejezet, amely az Európában is nevetséges közös lista felállításának ötletével kezdődött és most Kovács László Európára erőltetésével végződött.

Budapest, 2004. november 16.

Szájer József" Józsikám !!! Na most szólalj meg !!!
Hellcat
Érthetetlen? Én értem...HAZUDNAk ahogy szoktak.
Manhattan
Most meg vagytok botránkozva, pedig csak tudnotok kellene fideszül. Ennyi idő alatt már igazán megtanulhattátok volna, hogy náluk
- a bukás = világraszóló siker,
- a vereség = győzelem,
- alkalmatlan = kiváló, sőt káprázatos,
- a kételkedő = lefizetett ügynök, hazaáruló
- az 1/4 = 2/3, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.