Szeretett baloldali elvtársak, kedves kommunisták és rózsadombi liberálisok! Rövid leszek. Titeket szeretnélek megszólítani, akik aktívan részt vettetek a ’89 utáni magyar politikai életben, akik miatt lehetségessé vált, hogy a jelenlegi kormány kétharmaddal építi le a demokráciát. Akik miatt a liberalizmus nem lett több egy szitokszónál a magyar közéletben, a szociáldemokratával együtt. Titeket szólítalak meg kedves barátaim, akik ugyanúgy loptatok, csaltatok, hazudtatok, mint az ellenzéketek, akik miatt odáig jutottunk, hogy gyakorlatilag csak a név különbözteti meg Magyarországon a politikai pártokat, nem a mentalitás. Legyetek végre egyszer hazafiak. Érdekeljen titeket ez az ország. Húzzatok a picsába a közéletből.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És ha elhúztak akkor a fidesz ténylegesen gond nélkül tehet amit akar...csodálatos.
Hellcat
@Horizont: Eltűnhetne az össze. Börtönbe való féreg a magyar politikusok kb 90% a. Nincs alternatíva, viszont a fidesz a lehető legrosszabb...egy jól kiterjedt maffiahálózat.
lajospapa
Az biztos, hogy mióta világ a világ, sok uralkodót, minisztert stb. akasztottak fel, ítéltek halálra. Az is biztos, hogy nem is ártatlanul mindegyiket. De legbiztosabb, hogy miattuk nagyon sokkal több ártatlan halt meg. Öreganyám azt mondta akkor higgy a politikusnak amikor liba legel a sírján.
tivoli
Egy biztos, hogy az államvezetésben sok a kettős állampolgár. Ők hova szavaznak? Melyik országnak legyen minél jobb, vagy melyiknek minél rosszabb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.