Az Osztolykán Ágnessel folytatott beszélgetésünk elején egy rossz kérdést tettem fel, amivel az ő, és még sokak értékrendjét, társadalmi normáit bántottam. Világnézetemben nincs helye rasszizmusnak. Irtózom a kirekesztés, a megbélyegzés és a gyűlöletbeszéd minden formájától.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nem értem mit kell ezen ennyit hisztériázni... Nem volt semmi sértő SZÁNDÉK a kérdésben, miért ne lehetne "cigány lélektanról" beszélni? Ahogy van olasz mentalitás, vagy magyaros mentalitás, minden népcsoportnak megvan a jellegzetességge...

Én is utálom a rasszizmust, de azért ahol már ilyen szinten sem lehet egyes kérdésekről beszélni, ott iszonyatosan elgurult a liberalizmus gyógyszere...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Katalina62: ma, 15:20
Szíved joga.
Én viszont azt mondom, ha valakitől elvárjuk, hogy emberként viselkedjen, talán emberként kellene kezelni. Egyébként mi jóra számíthatunk?
bencemacska
@Senara: Hátrányban vagyok, mert sem Győzike, sem Mónika show-ból nem láttam 10 percnél többet, az elég volt.
Maga a téma, a színvonal, nem éri meg, hogy ezzel fárasszam (és dühítsem!) magam!
Egyébként engem sért, hogy amennyiben külföldön nézik valahol, azt a következtetést vonhatják le, hogy ilyenek a magyarok!
(Sajnos én is ilyen következtetést vonok le a latin amerikai folytatásosokról!!! Pedig biztos ott se mindenki olyan!!!)
Senara
@bencemacska: Tudod távkapcsoló "mániás " vagyok , néha ott ragadtam egy- két jelenetre ., de az is elég volt , hogy rácsodálkozzam , mi értelme ilyen műsoroknak .
bencemacska
@tivoli: De ennek a viselkedésnek kölcsönösnek kell lenni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.