Plakátrongálás miatt indított eljárást a VIII. kerületi rendőrkapitányság. Két személy ellen indult eljárás, akik nem helyi lakosok. A fideszes polgármester plakátjait hetek óta rongálták. Kocsis Máté felszólította az Együtt-PM-es, jogerősen elítélt Erőss Gábort, tartózkodjon mások lejáratásától.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mai minden fideszesnek megrongálták a plakátját fidesz szerint.
m.macskosz
@szaboria1: Napok óta érzek alig-alig visszafojtható ingert, hogy szűkebb pátriámban
én is megrongáljam a fidesz plakátjait! Elképesztő, hány helyen látom az általam utált jelöltjük pofáját, tolják az arcomba a plakátját a saját pénzemen! :(
szaboria1
@m.macskosz: Itt nálunk i megyek a boltba és a bejárati ajtón nagy betűkkel csak a Fidesz és pm. képe van. Sehol másutt rajta kívül nem látni másnak a plakátját. Még szerencse, hogy azért a többieket ismerjük és tudunk választani.
Yoda69
Gondolom azok a fideszesek rongaltak meg akik leszedtek Juhasz molinijat. Annyira balfekek hogy mar nem is tudjak kiket rongaljak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.