A magyar labdarúgó-válogatottban több játékos is "komoly gonddal" küszködik a Feröer-szigetek elleni találkozó előtt, így Dárdai Pál szövetségi kapitány egyelőre nem tudja pontosan, hány helyen változtat majd kezdőcsapatán a Bukarestben 1-1-es döntetlent elérő együtteshez képest.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Besavanyodott falábúakat úgy biztatnám, hogy egy évig nem kapnának lóvét.Édes lenne nekik jövő karácsonyra a minimálbér!!! Hogy ki honnan származik? nézd a parlamentet. Mindenhonnan összejöttek,mégis segg hülyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
"A magyar labdarúgó-válogatottban több játékos is "komoly gonddal" küszködik..."
Ja. Zavarja őket, hogy gömbölyű a labda, oszt'folyton elgurul.
silber13
@m.macskosz: Tudod, milyen idegesítő tud lenni egy labda, ami gömbölű és nem szegletes? Meg milyen lelki izéket okoz a kapuk nagysága? Meg, hogy ellenfél is van a pűályán? Ez már nem is trauma, ez már inkábbTrachoma!
silber13
@coyote3: Mindjárt másképp szól a szöveg, ha úgy kezdődik, hogy " E mentális gomndok..!:-))) ( az első két szó értelemszerűen egybe olvasandó! ) :-)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.