A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök hétfői, napirend előtti parlamenti felszólalása során olyan összefogásról, együttműködésről és egységről beszélt, amelyik soha nem jött létre - fogalmazott a független Varju László budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Drága magyar honfitársaink, örömmel közöljük, hogy a továbbiakban még többet fogunk lopni, csalni, rabolni és sikkasztani, mert ránk szavaztatok. Az a közel 4 millió ökör, aki nem ment el, főjön tovább a saját levében, morogjon, siránkozzon, de leginkább kussoljon. Drága szavazóink! Köszönjük, hogy továbbra is cinikusan, fölényesen, pofátlanul, arrogánsan, gátlástalanul, és mindenkin - aki nem fideszes - átgázolva folytathatjuk az ország visszatérését a 40-es évekbe, de még inkább a kőkorszakba. Szeretettel csókolunk benneteket: a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.