Durva ez a történet a második megfertőződött egészségügyi dolgozóról Amerikában, de legalább Afrikából jó híreket vártak, miután két hete csökkent a betegek száma. Jó hír helyett ez érkezett.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Ne hitetlenkedjünk. A tavalyi árvízkor Orbánviktor kiment a gátra, elordította magát, hogy Duna ájj! oszt a Duna úgy elkotródott, hogy azóta se merészkedett elő.
Mért ne ijeszthetne rá egy ebolára?
pbalage
@tivoli: az úgy volt, hogy nem azt mondta, hogy Duna állj, hanem azt, hogy "Emberek, lefelé a gátról!" Kábé 300 ürgebürge (köztük én is) lehaladt a gátról, mert jött a vitya védekezni katonákkal meg két helikopterrel. Lefilmezték egy fél óra alatt, utána eldübörögtek, nekünk meg kiáltották, hogy most már vissza lehet haladni zsákot pakolni.
Ezzel kiváló morális támogatást nyújtott mindannyiunknak, és hirtelenjében sok ellenzéki lett közöttünk.
tivoli
@pbalage: Amit mondasz, arról is hallottam. Amit felzsákoltak estére, Orbánviktor és kísérete széttaposta pillanatok alatt. A helikopáterek meg akkora hullámokat vertek, hogy mind visszacsapott a már sikeresen víztelenített területre.
Lehetett kezdeni elölről a gátépítési projektet..
pbalage
@tivoli: Ez így volt, ezt nem én írtam le csak ott voltam. Medgyes Lajos, ő írta meg még aznap a fácsén a történteket.

Győrújfalu
Mese a hősies védekezésről és mindazokról, akik az önkéntesek áldozatkész munkáját semmibe véve a siker fényében díszelegnek... Történt, hogy tegnap megcsúszott a védmű oldala, s ezzel olyan helyzet teremtődött, amely előre vetített egy komolyabb katasztrófát. Ekkor önkéntesek hada a hivatásos védekezőkkel karöltve, fáradtságot nem kímélve dolgozott azon, hogy ne következhessen be a legrosszabb forgatókönyv. A segítők között volt és magánkézben lévő helikopter és annak pilótája Imre Lajos is, aki a fáradtsággal és az éjszaka sötétjével mit sem törődve, hajnali fél kettőig hordta a zsákokat a gátra. Ekkor is csak azért szállt le, mert a gépen karbantartás kellett végezni... A hajnali nap sugarai már ismét a levegőben találták, fáradhatatlanul szállította a zsákokat a megfelelő helyre.
Igen ám, de közben érkezett a hír, hogy a honvédelmi miniszter meglátogatja a helyszínt. Mit lehet ilyenkor tenni? Gyorsan oda kell vezényelni az egész éjjel pihenő honvédségi helikoptereket, s ezzel olyan színben feltüntetni a dolgokat, mintha ők lennének a helyzet kulcsai. Ne feledkezzünk meg a gáton dolgozó önkéntesekről sem! Természetesen ők sem mutatnak jól a hivatalos beszámolókban, ezért mindenkit leparancsoltak a munkák helyszínéről. Már előre várom mit fogunk látni, olvasni a különböző médiumokban...
Magyarország én így szeretlek...

Ezúton is üzenem azoknak, akik erőn felül teljesítettek az éjszaka folyamán, hogy mi tudjuk, ha ők nem lettek volna akkor, ott, ma merőben más helyzetre ébredtünk volna!!! Köszönjük!
tivoli
@pbalage: ma, 14:01
Azt hiszem, egyről beszélünk.
Vagy csak nagyon hasonlóról, mert ott mintha arról szólt volna a tudósítás, hogy a helikopáter Orbánviktorért jött, meg az ő Hendéjéért.
pbalage
@tivoli: a hírre nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy felidegesítettem magam, mikor megláttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.