A tartalmas és mély együttműködésért érdemes megállapodni, az együttműködés látszatáért azonban nem – vonta le az önkormányzati választások tanulságait az MSZP fővárosi frakcióvezetője.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Egyes szám első személy... Az MSZP Falus mellett kampányolt, Horváth ellene.
sentinel216
Három ciklussal ezelőttig közepesen erős baloldali volt a városunk. Mindíg többségben voltak az MSZP szavazók. Addig amíg az MSZP mellett nem indult a városban az MSZDP, ködből előkerült csapata. Lett is nagy keveredés. Sokan nem tudták kire adják a voksot. Ezét aztán annyira megosztották a balra szavazókat, hogy a gyengébben szereplő fidesz nyerte meg a választást nálunk. Ők saját maguk úgy meglepődtek, hogy nem tudtak egy értelmes polgármesterjelöltet kiállítani. Azóta nyögjük a narancsos - jobbikos igát, mert lassan átnevelték a fiatalokat, a régi balosok meg kihalnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.