A fideszes polgármesterjelölt a választási bizottságnál is próbálkozott, de az elutasította a beadványát. Salgótarjánban Dóra Ottó, a baloldal jelöltje nyert, de csak pár tucat szavazattal verte meg fideszes ellenfelét, aki szerint a történtek a választási csalás gyanúját is felvetik. Székyné Sztrémi Melinda azt mondta, "nem adhatják meg magukat felemelt kézzel".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A szívedre is teheted a kezed basszus és elmodhatod hogy ti nem csaltatok soha sehol!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Mobil123: Csak nehogy szívroham érje szegényt!:-)))
joopapa
" A benyújtott tanúvallomás pedig azért aggályos bizonyíték a tvb szerint, mert a szavazatszámláló bizottságban ülő Fidesz-KDNP-s megbízottak aláírták a szavazóköri, valamint a napközben vezetett bizottsági jegyzőkönyvet, és nem kértek külön rögzíteni semmilyen hasonló cselekményt". Na ez itt a lényeg Melinda, a többi meg vádaskodás és hazugság!!!
hetöndöe
"Salgótarjánban Dóra Ottó, a baloldal jelöltje nyert, de csak pár tucat szavazattal verte meg fideszes ellenfelét, aki szerint a történtek a választási csalás gyanúját is felvetik."

Miről is beszélünk?:-)))
Kikapott a kis csákó,ezért csalás gyanít.
Fitymaszos mentalitás.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Èn pedig azt várom tőle, hogy húzzon már el a fenébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.