A külföldi, köztük konzervatív médiumok is kritikusan tudósítanak a magyar magánszemélyek elleni amerikai beutazási tilalomról, az ügy kapcsán a demokrácia aláásásáról, tekintélyelvű irányításról, a nyugati...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ha külföldet sokkolják a magyar események, akkor mit mondjunk mi, akik itt élünk!
perfekt
Elolvastam,végig.Amennyiben botrány van,és bűnügy,akkor nincs helye az érzelgősségnek, hivatkozás a személyiségi jogokra ,azt közkézre kell adni,de mindenképpen a bűnüldözők kezébe.Ezt tudtommal,államok közötti jogi megállapodásnak kell szabályoznia.Amennyiben nem közlik a neveket ,az Amerikaiak,akkor ők,is de Júre bűnpártolók---vagy durván beavatkoznak országunk belügyeibe.Ezt teszik--konzekvensen,minden külső,és belső,adat szolgáltatók segítségével már nem először."Öntsünk tiszta vizet, a nyílt kártyába"!.Mondotta Egy Rejtő figura.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.