Ön mit tenne, ha a NAV elnökeként kitiltanák Amerikából, és emiatt napok óta állna a bál az országban? Vida Ildikó ilyenkor elmegy külföldre nyaralni. Az RTL Klub stábja ma a schwehati repülőtéren érte utol az adóhatóság meglehetősen nyugtalannak látszó elnökét.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát elég szánalmas hogy a magyar ügyészség helyett a CIA - nak kell lebuktatni az ÁFA csalókat.
Az meg még szánalmasabb ahogy a NAV főigazgató menekül az országból. Egy egyszerű kérdésre nem tud válaszolni hogy kitiltották e vagy sem de leges legszánalmasabb hogy az idióta fideSS muzsikok még mindig tapsolnak ennek a velejéig romlott maffia csürhének.
A barmok még az internetadót is tapsolva és éljenezve fizetik be. Ostoba fideSS muzsikok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@rugacs: október 23., 01:29-re: "bundi: Legalább a szó (stílus) jelentését ismernéd!! "
De nagy marhaságot írtál esmételten...:)) A szó nem stílus, te műveletlen! Mióta stílus? A stílus maga az ember, no az meglátszik tenmagadon, vastagon...
Amúgy tudód mi volt a stílus? Egy író eszköz neve volt a középkorban, és ennek okán lett az újkori nyelvezetben elterjedt, mint valakiknek a bármilyen ok-okozat folytán kifejtett írásukkal kapcsolatos észrevételek meghatározása. Előbb gondolkozz. Utána írj...bármit is...Még mindig gyűjtöd az IP címeket, eftáss? :)))))))
rugacs
@Pálinkafőző Rézüst: Ha-ha-ha :-)) Ismét jót nevettünk!! Bugris alias bundi azt írta nekem: "Legalább stílusod lenne..."
Mire én válaszoltam neki, hogy legalább a szó jelentését ismerhetné! Zárójelben beírtam (a nehéz felfogása miatt), hogy a "stílus" szóra értettem. Mint látható, a te felfogásod is elég nehézkes, meglehet, hogy rég elpárolgott a szittyóéval együtt!
Te (n)agyon művelt! :-)))
Az államvédelmisek gyűjtik, nem én. Én csak az olyan "aranyköpéseket", melyek a te meg a többi (n)agyon művelt eftássad körmöl ide az egy ujjával! :-)))
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Főlökött
Mostani cikk írók sok mindent szabadon hagynak, tisztázatlanok a körülmények!

Oda, ahova állítólagosan utazott a hölgy, van kiadatás ? Vagy olyan országban tervezte, hosszabb időre a nyaralást, mely nem szolgáltatja ki polgárait, akik oda betévednek. Igaz, csak pénz kérdése...amíg az el nem fogy-na...ilyen helyen gyorsan fogy a készlet, mert megkérik az árát a dolognak...
Ha meg elfogyott, nincs mit adni, szőrén - szálán eltününk! Köd előttünk, köd utánunk és a hatóságon kívül a tutya sem keres. A hatósági keresés pedig felejtős...majd elévül.
Pálinkafőző Rézüst
@rugacs: ne magyarázd a megmagyarázhatatlant...Vagyis magadat...:)))
Pálinkafőző Rézüst
@rugacs: ja és a tipikus fideszkomcsi mentalitás: érvek híján jön a személyeskedés. Szánalmasak vagytok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok