Az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás egész évben, így az őszi szünetben is érvényes - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). A biztosítás nemcsak az iskolában vagy óvodában...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borda
Nem tudom ki hogy van ezzel,de aki a fizetős részét is választja ennek a balesetbiztosításnak,ettől nyugodtabb vagy boldogabb? Ha a biztosító fizet a csonttörésért,az kárpótolja a gyermeke fájdalmát? Sokan térnek át a fizetős részére,mert az több mindent foglal magába és jobban fizet,ha történne valami. Ez a típusú szülő az,aki lesöpri a válláról a felelősséget,pénzt ad a gyereknek,hogy bármit megvegyen magának,addig se kell törődni vele. Én abszolút b.r.ms.gnak tartom ezt a biztosítást,mert engem egyáltalán nem kárpótolna a gyermekemet ért fájdalomért! A leggyakoribb esetben ezekből a gyerekekből lesznek drogosok,mert a szülő mindig másra ruházza át a "terhét".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.