Gát épül a Fidesz székház előtt a tüntetők által összegyűjtött, elromlott számítástechnikai eszközökből vasárnap. A kora esti, budapesti József Nádor térre szervezett tüntetésen délutánig csaknem negyvenezer ember jelezte részvételi szándékát. S több mint 207 ezren lájkolták az akció szervezőinek a tervezett új adó ellen létrehozott Facebook-oldalát.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
iGAZUK VAN,JÓLTESZIK!-ORBÁN ÉS MAFFIÁJA TAKARODJON.
pbalage
Van pár cuccom, asszem odadobálom.

Más (jelenleg):
Vicsek Ferenc be van b@szva az ATV-n, nem tudom mennyit ivott, de sajnos tuti, hogy be van állítva, (egyelőre nem tudom mennyi a teherbírása)
pbalage
@pbalage: gyorsan feldolgozza azt hiszem, már józanodik, kezd normalizálódni.
verőce21
A lakossági internethasználatot a törvénytervezet nem érinti, ez a tüntetés okafogyottá vált, amikor még el sem kezdődött!

Nyilvánvaló a Goodfriend-akcióból következő álságos cél. A teljesen hasznavehetetlen ellenzék helyett a CIA szokásos módszereire hajazó botránygerjesztéssel állunk szemben.
Amit követnek majd a "civil szervezetek” további utcai megmozdulásai, hídelzárásokkal, tüntetésekkel. A "jóbaráti" televíziók behívják majd, vagy telefonon megszólaltatják az Obama mögött álló magyar közvélemény-formáló potentátokat, akik maffiaállamról, kormányzati korrupciókról fognak beszélni, mindenféle konkrét információk nélkül. (Előkerül majd a trafikbotrány, mega földmutyi is.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.