S elég volt a provokációkból is. Kormányellenes tüntetést bármikor lehet tartani. Ez a demokrácia lényege. Menjen, aki menni akar, és tüntessen. De a vandál állatok terrorjából most elég. Mi az, hogy egybites focihuligánok, kigyúrt, biliárdgolyó agyú „ultrák” együtt verik szét a Fidesz székházát lúdtalpas, kígyóvállú, ultraliberális gennyládákkal? És a rendőrség valami egészen hihetetlen szakszerűségről és türelemről tanúbizonyságot téve nem veri szét ezeket a nyomorultakat…

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
2006-ban a huligánok ellen lépett fel a rendőrség és senki nem veszélyeztette, pláne nem számolta fel a demokráciát magyarországon. Mégis mi oka lett volna az USA-nak beleszólni ebbe? Most nagyságrendekkel kisebb vandalizmus történt mint akkoriban, összehasonlításképpen a bolhaszar ehhez a cikkíróhoz, otromba nagy rakás mélymagyar szarkupachoz képest.
bencemacska
Te nagyon okos BZS:
Miért nem álltál a vandálok elé a székház védelmében? Tied az 5-ös számú tagkönyv, köteles vagy testeddel védeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.