-Ha egy cégnek ezernyi kütyüje van bekötve, az akkor kötelezően annyi x 5000 Ft, vagy ő csak egy előfizető? -Több ISP esetén ugyanez? -Ha több előfizetésem van, de eltérő a forgalom, de összevonható lesz az adó, akkor melyik előfizetés az irányadó? (erről még szó sincs, de nézzünk a jövőbe 2 héttel) -A tágabb családommal is összevonhatom előfizetéseimet? -Csinálhatok előfizetési csoportot, ahol az egész csoport egyben fizet 700 Ft-ot és az előfizető a csoport? -Mi van, ha külföldi az előfizető? -Azt várjuk, hogy gépek ezrei lesznek neten emberenként. Akkor most hány előfizető van? Ha átjön a haverom és a hűtő felismeri őt és rendel egy sört, akkor az plusz 700 Ft?

Forrás: facebook.com
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ez halákos :)
Persze a tizedét sem értem, de elképzeltem, hogy mit lépett volna a felcsúti focibajnok, ha esetleg kiáll megvitatni a témát :)
silber13
@soljanka: Nem állt volna ki, sőt, meg sem állt volna Kamcsatkáig!
soljanka
@silber13: Persze azt megértem, hogy egy miniszterelnök sem érthet mindenhez.
Na de Orbán...
Meg ha mégsem, akkor nincs abban az agyonsexuált kormányban, mutyiszben, minisztériumban egy értelmes szakember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.