Orbán lánya is Svájcban tanul, miközben a Fidesz azért kampányol, hogy a fiatalok ne hagyják el az országot. Úgy látszik maga a miniszterelnök lánya sem bízik eléggé a hazai oktatási intézményekben, hiszen tudását nem Magyarországon, hanem egy külföldi iskolában csiszolgatja.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A rohadt hanyatló nyugaton tanul ?
Ott is marad ?
Miért nem Pekingben, vagy Moszkvában,
vagy Phenjanban ?
Fradigege
Szívja magába a liberális nyugati kultúrát. Éli a nemzetietlen nagyvilági életet. Valami vendéglátós főiskolában tanul. Mikor jön haza szülni? Vagy szingli? Vasárnaponként(!) jár református(a felmenők ki-, belekeresztelkedtek) istentiszteletre? Bankár országban romlik az erkölcse. Biztos kiment, hogy beszéljen vele az illiberalizmusról.
human
Az ország csak egy fejőstehén nekik amiből finanszírozhatják családjaik és rokonaik jólétét akár külföldön is. Ha minden forrás kiapad szépen elhúzzák a csíkot és élnek boldogan külföldön tovább.
human
@human: És persze a mocskos nyugaton, nem Moszkvában vagy Pekingben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.