Budapesten továbbra is pénzbírság járhat a hajléktalanságért. A napokban végigsöpört a sajtón, hogy a Kúria megsemmisítette Tarlós István hajléktalan-rendeletét, azonban a A Város Mindenkié csoport mai közleményében felhívta a figyelmet, hogy ez valójában nem történt meg. A Kúria csak a rendelet azon pontját semmisítette meg, amely szerint a fővárosi "közigazgatási területeken a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról, és az üzemképtelen járművek szabályozásáról szóló rendeletet" hatálya alá eső területeken tiltja meg a hajléktalanságot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Emberségesebb megoldást! Lefagyasztani nyárig. Ha már Tarlós maradt. Ha jobb idők vannak majd akkor szétengedni.
joopapa
A sarlós pesta haza vihetné őket ha már egyszer ki tiltotta őket! Most ezzel megoldották a problémát? Nem!!! Úgysem fizetnek a hajléktalanok, majd mennek a börtönbe, ott meg majd drága lóvéért eltartják őket! Könnyebb büntetni a hajléktant mint megoldást keresni! Jó az tény sok van közöttük aki agresszív és már menthetetlen, és büdösek, én sem szeretnék olyan helyen lakni ami össze van rondítva! De azokat akik még vissza lehetne vezetni a normális életbe azokat kéne segíteni, senki nem születik hajléktalannak mindegyiküknek van egy története hogy miért lett hajléktalan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.