Lehetséges, hogy elfelejtettek egyeztetni a fideszes és KDNP-s politikusok, mert hétfőn a parlamentben Harrach Péter még bőszen védte a vasárnapi zárva tartást és sorolta annak előnyeit. Nyilván akkor még nem sejtette, hogy Varga Mihály pár órával később ennek az ellentétét fogja mondani.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Na most akkor " haraggal" távozik a KDMP. Már kilökhetné magából a FIDESZ ezt az élősködő KDMP-t . Olyan mint az MSZP volt szövetségese az SZDSZ.Mindent elba...tak. Most meg sehol sincsenek,de jól megszedték magukat.
human
Én a vasárnapi zárva tartás mellett LENNÉK, ha tudnám, hogy ezzel nem fognak dolgozókat kirúgni és a bérezések sem változnának. Sajnos ez nem valószínű.
Az volt a baj, hogy egyszer bevezették a vasárnapi nyitva tartást és hozzászoktunk mi vásárlók és bolttulajok. Kényelmes megoldás, nem kell hétköznap betervezni a nagy bevásárlást (régen meg lehetett oldani) és a bolt tulajnak is ekkor van a legnagyobb bevétele. És az előjogokról nehéz lemondani.
Lenne egy nap, mikor a családdal lehetne az ember és nem érezne késztetést arra, hogy órákat töltsön a bevásárlással. Az nem családi program mondjon bárki bármit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.