Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette. Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
@m.macskosz: a mostani magyar kormányról beszélünk? Egyem a kis naív szivedet! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Valki(k)nek meg kell fizetni a maffia kormány korrupcióit!
Egyenes út vezetett idáig. Míg a Zemberek egyik fele kárörvendve, komcsizva (Gyurcsányozva és Bajnaizva) hurrázott a fékek és ellensúlyok megszüntetéséhez, a másik fele pedig tátott szájjal és csendben hagyta mindezeket, addig Orbán kilopta a Zemberek zsebéből ami még megmaradt a világgazdasági válság után.
Amíg nem mennek ki százezrek az utcára tüntetni, addig változás nem lesz, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben, de még 2018-ban is a Zemberek fizetik meg a korrupció árát.

Tehát első körben követelni kell a NAV korrupcióban vállalt szerepének független szervezet általi kivizsgálását, követelni kell a Költségvetési Tanács és az Állami Számvevőszék függetlenítését, a fityeszes többség elzavarását!
Mert ellenőrzés nélkül a kormány korrupciója, a mutyi, a maffia megállíthatatlan!
tivoli
@Boszi27: ma, 13:04
"neki is van egy kis üldözési mániája... "
Van bizony. S azoknak is mindnek, akiknek feltűnt, hogy USA zászlók, Eu-s zászlók, Putyin ellenes transzparensek voltak láthatók mindenfelé.
Holott ha csak a netadóról lett volna szó eredetileg.. Az pedig teljességgel belügy.
Boszi27
@F_Viktor: Az ellenőrök az ellenőrizendőek csapatában játszanak. A NAV érintettségét is Vida fogja kivizsgálni!!! Hát ez szuper! Nem? A gyanúsított vizsgálja a saját ügyét!?
Mobil123
@Boszi27: Ebbe soha egy kormány sem volt és lesz érdekelve!
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"S azoknak is mindnek, akiknek feltűnt, hogy USA zászlók, Eu-s zászlók, Putyin ellenes transzparensek voltak láthatók mindenfelé."

Te mit néztél??
USA zászló "mindenfelé"??
Én egyet sem láttam, de neked biztosan vannak USA zászlós képeid amit meg is osztasz velünk, mert még a kuruc.infon sincs ilyen, pedig ott "EU-zászlós csürhének" nevezik a tüntetőket!
F_Viktor
@Boszi27: Ezért kell megakadályozni, hogy a NAV vizsgálat most, ebben a formában elinduljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.