Varga Mihály azt mondja, neki csak kedden szólt a kitiltásról a NAV-elnök, és azt tanácsolja Vida Ildikónak, hogy forduljon az amerikaiakhoz, hogy megtudja, mivel gyanúsítják.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
A kormánynak is adhatott volna egy remek tippet, mégpedig azt, hogy aki tudta és nem jelentette, annak bűnpártolásért felelnie kell a bíróság előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Javasolja, mert miniszter létére nem tudja, hogy Amerika nem foglalkozik tovább nevezett Ildikó ügyével, Ők csak egyszerűen nem kérnek belőle. Ildikó meg törje a fejét, mi az oka a kitiltásának. Ha sokat "agyal", majd csak rá jön mi az oka és közli Varga elvtárssal.
whatthefuck
Ez a csont a torkukon akadt, se lenyelni, se kiköpni nem tudják.:)
narancsbirka
szét kell ezt ratyi bagázst szexuálni!! delet
Linna
@whatthefuck: Nos, én is kíváncsi vagyok, mi lesz a végkimenetel. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a nagyságos asszonyt a pácban hagyják. Szóval kiköpik vagy lenyelik? 17-éig megtudjuk.
whatthefuck
@Linna: szerintem meg ha ki is köpik a naccságosasszonyt, akkor jön a következő név. Ha azt is kiköpik akkor a következő. Hidd el ezeknek befellegzett, már most tudják ezt az érintettek is. Micsoda öröm! :D
Linna
@whatthefuck: Ha ez tényleg így lesz, akkor veled örülök! Korábban azt mondtam, elvitetik vele a balhét, de ha a Te jóslatod teljesül, akkor még jobb! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.