Alapos fricskát adott André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője Bayer Zsoltnak, illetve Habony Árpádnak is a Twitteren.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A bayer zsoca olyan mint a fehér elefánt, ritka de nagy állat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
"Remélem, a következő Békemeneten már nem lesz Magyarországon, de ha esetleg mégis, ne merészeljen kilátogatni, mert hátha felismerik" – írta cikkében Bayer." ! ... DURVA , burkoltan , megfenyegeti Amerikai ügyvivőt .
joopapa
A bayer zsoca olyan mint a fehér elefánt, ritka de nagy állat!
nyanya001
A Magyar Hírlap publicistája, Bayer Zsolt egy október végi cikkében azt írta André Goodfriendről, hogy szerinte nincs joga kormányellenes tüntetésekre járni Budapesten, mert ezzel túllépte törvényes hatáskörét és megszegte a diplomatastátusából következő kötelességeit. "Csomagoljon, és ne takarózzon azzal, hogy a Békemenetekre is ki szokott járni, egyrészt mert ez nyilván hazugság, másrészt pedig ott sincs magának semmi keresnivalója. Remélem, a következő Békemeneten már nem lesz Magyarországon, de ha esetleg mégis, ne merészeljen kilátogatni, mert hátha felismerik" – írta cikkében Bayer

Ebből is látszik, hogy ez Bayer egy címeres barom !
tivoli
Az biztos, hogy ez az izé goodfriend eddig bármerre is járt élete során, mindenhol felkavarta az állóvizet. Hivatásos provokátor.
F_Viktor
@tivoli: Eddig jártában merre "kavarta fel az állóvizet"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.