A délutáni napsütésben, a csaknem húsz fokos melegben még a pillangók is fel-felröppennek. Azokról pedig tudható: elég egy szárnycsapásuk is, hogy jókora tornádó kavarodjék... A NAV székháza elé szervez tüntetést vasárnapra az 1000 milliárdan a tisztességes adózásért Facebook-csoport, amely Horváth András „zöld dossziés” bejelentése után alakult meg.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1szomjas
Ne legyen igazam, de itt nem lesz semmiféle ,,pillangó-hatás" . Homokszem kerűl a gépezetbe? Kicsit csikorog, és megy tovább . Nem szabad lebecsülni a Nemzetmegvezető Viktátort és csapatát ! A rezsiátveréssel, és néhány, valóban jónak nevezhető lépésükkel elaltatták az emberek figyelmét . Itt csak akkor lesz tornádó, ha sikerül megmozdítani a többmilliós ,,szürke" embertömeget ! Ne legyen igazam !
Sziszifusz
Parva flamma saepe incedium magnum suspicat - kis láng gyakran nagy tűzvészt okoz

Nem kell bagatellizálni még a kis tüntetések jelentőségét sem.
human
@Sziszifusz: @1szomjas: Mindkettőtöknek igaza van. Lehet ebből mindent elsöprő lavina, aminek a végén új kormány alakul. De a kormány is taktikázhat úgy, hogy alaplángra csavarja tiltakozók tüzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.