Az Egyesült Államok nagy nyomás alatt tartja Magyarországot a Déli Áramlat földgázvezeték és a paksi atomerőmű bővítésének ügye miatt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Münchenben a bajor kormányzó konzervatív CSU-hoz közel álló Hanns Seidel Alapítvány székházában tartott előadása után, a hallgatóság kérdéseire válaszolva.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mióta kitiltottak néhány seggnyalót,azóta nyomás alatt van Magyarország ? Mikor még nem füleltek le benneteket,hetente szaladtatok ki oda.Az egyik legnagyobb "szövetségesünk".NATO tagokhoz tartozik az ország.Ha baj lenne a Magyar katonaság nem sokat érne.Ti akartátok ! /ha Én nem is / Akkor mentek a dicsérő érvek.
Hellcat
Nem kéne hazudni, lopni, áfacsalni, az oroszok seggét nyalni, köpködni nyugatra. és akkor semmi gond nem lenne az ég világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.