A NAV vezetőinek lemondását és a korrupció elleni küzdelem fokozását követelték a résztvevők a vasárnapi budapesti demonstráción, akik az adóhatóság Dob utcai Kiemelt Adó és Vám Főigazgatósága elől a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épülete elé vonultak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez mindig így is volt. Ha azon a vasárnapon nem nyitják meg a Lendvai utcát a tüntetés végén, illetve a rendőrök nem akkor lépnek közbe, amikor már javában dobálták a székházat. Valaki(k)nek nagyon fontos volt, hogy balhé legyen. Rengeteg-rengeteg ember volt kint, és ami még csodálatosabb, nagyon sok fiatal. Már nem lehet azt állítani, hogy csak a nyugdíjasok vesznek részt a kormány ellenes tüntetéseken. Mert ez a mai az volt. Korrupció és kormány elleni tüntetés. Több volt a fiatal, mint az idős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.