Több mint tízezer ember követelte a korrupt vezetők lemondását tegnap a József nádor téren. Éljenezték a NAV-botrányt kirobbantó Horváth Andrást, zúgott a mondjon le. Vágó Gábor volt LMP-s képviselő azt mondta, egy hét haladékot kap a kormány a NAV átvizsgálására és a NAV vezetői arra, hogy lemondjanak. Ha mindez nem történik meg, akkor november 17-én, "a közfelháborodás napján" a Kossuth térre vonulnak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@világlátó: Ha az amcsik nem lépnek, akkor valóban semmi nem történne. Legfeljebb akkor mentek volna tömegek az utcára mikor már a magán bankszámlákat kezdte volna a kormány megcsapolni.
Majd meglátjuk meddig tart a lendület. Mindenesetre Horváth András az ATV-ben jelezte, hogy egy vállalkozó vállalta, hogy beszámol az általa tapasztalt korrupcióról és még lesznek többen is és akkor egy újabb szál lesz amibe lehet kapaszkodni és vizsgálatot követelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
A fenébe is, el kell dugni Brüsszel elől azt a rengeteg pozitívumot.
Itt van például az egyesült királyság. Váratlanul jobban teljesített gazdaságilag a vártnál, erre mit ad Isten? Kénytelenek dec.31.-ig pótlólag befizettni vagy 2 milliárd fontot az eu pénztárba. Hát érdemes teperni?
human
@tivoli: Talán azért teljesítettek jobban, mert az európai piac jobban jövedelmezett vagy több lett az olcsó bevándorló munkás. Tehát fizessenek, ha már az EU erőforrásaiból realizálnak nyereséget.
tivoli
@human: ma, 18:30
Okos.
Németek meg a franciák visszakapnak a befizetésből, mert ők kevésbé voltak hatékonyak az erőforrások realizálásában.
Mondom, okos.
human
@tivoli: Mintha a magyar adózásban is lenne olyan, ha túlfizetésed van, akkor visszakapsz. Azért adóztál eredetileg többet, mert a várható jövedelmed alapján megállapított az adóhatóság egy összeget, de elszámoláskor a valós adóalap kisebb lesz. Ha pedig több bevételed volt a tervezettnél, akkor pluszban be kell fizetned.
kukac50
A Fidesz törvényesíti a korrupciót !!!
human
@kukac50: Vitathatatlan eredménye a kormánynak valóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.