A Nobel-díjas közgazdász, Joseph Stiglitz szerint demokrácia nélkül nincs hosszú távon gazdagság. A jólétünk is kockáztatja Orbán, ha illiberális államot épít?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Tudásalapú társadalmat csak ott lehet létrehozni, ahol az állampolgárok igénylik a tudást. Nálunk nem igénylik ezt az emberek, mert még munkát kapnának. :)

A tudás (nemcsak hatalom), azt is jelenti, hogy többet dolgozhatsz! Na ezt nagyon nem kérik itt.
silber13
@verőce21: Nagyra becsülöd a saját népedet. Jellemző! Ja, és te magyarnak tartod magad? Szoval szerinted azért jo hülyének lenni, mert tudás esetén még dolgozni kéne?
silber13
@verőce21: Másfelől meg nézd meg, a qrmány mit művel és méág miket tervez az ifjuság oktatásával! Ezeknek nem kell tanult ember, csak beidomított kétkezi munkás! Mert dübörög a majré, hiszen nekik a tanult ember veszélyes!
bundi
@verőce21: cinikus de sajna helyes megállapítás...
verőce21
@silber13: Nagyra becsülöm a magyar népet, ezért nagyon sajnálom is. A fiatalsága el van butítva a liberális eszméktől. Nem lenne a tanult ember veszélyes, ez ostobaság.
Nézd meg mennyi félanalfabéta jön ki még az egyetemekről is. Az csak egy jó buli. Hova kellenek ezek? Csupa kirándulás, mesemondás szakok. Tízezrekben mérhető a nyelvvizsga hiányában ki nem adható diplomák száma. Igénylik a tudást?
A magyarság megeszi e keserű főzet minden fogását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.