A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne szaladgáljon Brüsszelbe saját országát elárulni". A Fidesz azután írta ezt, hogy a DK európai uniós képviselői azt kezdeményezik Brüsszelben, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) világítsa át a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt.

A Fidesz azt írta: a baloldal, élén Gyurcsány Ferenccel, most éppen a magyar családokat és vállalkozásokat megillető uniós forrásokat akarja veszélybe sodorni Magyarország lejáratásával.

A közlemény szerint "a bukott baloldalnak ideje lenne tudomásul venni, hogy a magyar emberek nem kérnek többet abból a Gyurcsány Ferencből és bandájából, akinek kormányzása minden idők legkorruptabb korszakát jelentette Magyarországon".

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne Brüsszelbe szaladgáljon saját országát elárulni", inkább használja arra "nyilvánvalóan jó külföldi kapcsolatait", hogy az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Magyarországon nem hajlandóak kivizsgálni, ezért magasabb szervekhez fordulnak. Logikus lépés, ráadásul az országunk érdekeit helyezi előtérbe (ellentétben a Fidesz által tanúsított magatartással).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 21:36
mindegy, hogy mit írok, úgyis csak annyit értesz meg belőle amennyit akarsz.
silber13
@tivoli: Hogy került ide Gyurcsány?:-))) Ha elolvasnád, jó lenne!
hungarian.hungary.usembassy.gov/dcm.html
silber13
@tivoli: Nem kell senkinek sem rohangálni Brüsszelbe, hiszen az odafutás ls az ottani nyivákoló mószerolás a saját országával kapcsolatban, az bizony ennek a lököttnek a privilégiuma!
Cicamama55
Ez hasonlóan kezd alakulni, mint annak idején az ügynök lista feltárására tett kísérlet. Csak azok nem támogatják, akik ludasok benne, hisz aki nem érintett egy dologban, az saját tisztázása érdekében támogatja azt, hogy az igazság kiderüljön!! Érdekes dolog, a Fidesz és árnyékpártja azt is letitkosította. Talán ennek is az lesz a kimenetele?!...Hogy miért? Csak! Oszt jó napot!
Senara
Indokot gyártanak , Gyurcsány miatt kezdeményezhet vizsgálatot EU Magyarország "feddhetetlen" adóhatóság ellen ! Gyorsan belekeverik az ügyvivőt is , mintha bármilyen befolyással rendelkeznének nagykövet kinevezésre . Volt már ilyen Selmeczi szenátor asszony ajánlott nagykövet jelöltett .:-))) Eu nem hagyhatja válasz nélkül a kitiltást , ezért előre menekülnek és vádaskodnak , ellenséget mutatnak ,. Gyurcsány már nem játszik az emberek politikusok nélkül is az utcára mennek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.