A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne szaladgáljon Brüsszelbe saját országát elárulni". A Fidesz azután írta ezt, hogy a DK európai uniós képviselői azt kezdeményezik Brüsszelben, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) világítsa át a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt.

A Fidesz azt írta: a baloldal, élén Gyurcsány Ferenccel, most éppen a magyar családokat és vállalkozásokat megillető uniós forrásokat akarja veszélybe sodorni Magyarország lejáratásával.

A közlemény szerint "a bukott baloldalnak ideje lenne tudomásul venni, hogy a magyar emberek nem kérnek többet abból a Gyurcsány Ferencből és bandájából, akinek kormányzása minden idők legkorruptabb korszakát jelentette Magyarországon".

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne Brüsszelbe szaladgáljon saját országát elárulni", inkább használja arra "nyilvánvalóan jó külföldi kapcsolatait", hogy az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Magyarországon nem hajlandóak kivizsgálni, ezért magasabb szervekhez fordulnak. Logikus lépés, ráadásul az országunk érdekeit helyezi előtérbe (ellentétben a Fidesz által tanúsított magatartással).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dzurinda
Magyarországon nem hajlandóak kivizsgálni, ezért magasabb szervekhez fordulnak. Logikus lépés, ráadásul az országunk érdekeit helyezi előtérbe (ellentétben a Fidesz által tanúsított magatartással).
tivoli
"az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit."
Ez valóbban korrekt lépés lenne az USA részéről, kár, hogy Gyurcsánynak csak ennyire futotta.
JAJMÁR
@tivoli: Ugyan, kiabálnak, mint a fába szorult "féreg" !
Ráadásul éppen egy Magyarország érdekeit kelő súllyal, és kellő megalapozottsággal képviselő?

Gyurcsánynak igaza van. Egy külső vizsgálat tudná"tisztára mosni" ezt a szennyest. Mitől tartanak, ha minden rendben?
nyanya001
Ezeknek totális Gyurcsány fóbiájuk van !
De nem kell titeket lejáratni, megteszitek azt ti magatokról !
Amúgy meg húzzatok bőr a fogatokra, nem is olyan régen
ti műveltetek a Gyurcsány lejáratásával ?
Amit a mai napig nem hagytatok abba !
F_Viktor
@dzurinda: Sőt, minden EU-s pénzt fel kell függeszteni míg az OLAF és független segítői nem végeznek a NAV vizsgálatával, valamint míg a maffia kormány nem tisztázza magát.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 19:53
Igenis, éppen egy Magyarország érdekeit kelő súllyal, és kellő megalapozottsággal képviselő!
Már csak az ügy komolysága miatt is.
Mert ha ilyen pongyolaságok miatt nem fog semmi kiderülni, akkor valakik megint tele szájjal fognak röhögni.
JAJMÁR
@tivoli: 20:27 A kormány politikusai előttem hiteltelenek. Semmilyen intézkedés nem jut eszembe, amiről ne derült volna ki, hogy önös érdek állt mögötte. Ráadásul én nem hiszem, hogy a nav, az ügyészség le tudná folytatni ezt a vizsgálatot, mert ez az egész "halmaz" egykutya.
Az OLAF az egyetlen, amelyiknek az eredményét el tudom fogadni, és ez Magyarország érdeke is. Mert ha nem fog semmi kiderülni, az a mi bőrünkre megy.
Erről pedig, hogy ez a véleményem alakult ki, a legkevésbé a Gyurcsány tehet.
nezelodo
Hát fijjuk, minden jel arra utal, hogy a Fletó féle "minden idők legkorruptabb kormányát" ti már annyira meghaladtátok, hogy azok elsős elemista ministráns gyerekek hozzátok képest!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 20:39
Na fussunk neki mégegyszer:

tivoli
"az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit."
Ez valóbban korrekt lépés lenne az USA részéről, kár, hogy Gyurcsánynak csak ennyire futotta.
Tetszik Válasz erre Jelentem ma, 19:47
Kamcsatka
"Emlékeztetnénk Orbán Viktor 2006-os nemzetellenes tettére, amikor Strasbourgban felszólalva Magyarország uniós támogatásának megtagadására buzdította az EP néppárti frakcióját.
Sőt, odáig ment, hogy Kubához, Burmához hasonlította Magyarországot, felbujtotta az EP néppárti képviselőit, hogy hazug állításokkal összemossák Magyarországot a legdurvább diktatúrákkal. MTI.hu"
Akkor még csak kevesen tudtuk, hogy az irigység beszélt belőle.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Akkor miért is nem pont a fidesz (nincs kisebb f betűm)szalad Brüsszelbe,hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) világítsa át a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt ,mert itt aztán minden rendben van.Rohadékok.
mekkelek
@tivoli: Ha minden rendben van akkor mi a probléma egy OLAF átvilágítással? Nem értem hogy ez miért hazaárulás és miért sodorná veszélybe az uniós pénzeket?? Inkább örvendezve kellene fogadni ôket, és mindenben segíteni a vizsgálat mielôbbi lefolytatását, ami bebizonyítaná hogy fideszéknél még hírbôl sem ismerik a korrupciót és ez méltó válasz lenne az usákoknak is.

De asszem ha ekkora az ijedelem meg a felháborodás akkor bizony van bôven takargatni való is. A vezír sem véletlenül találkozott svájci magánútján bankárokkal, és Vida sem angol nyelvtanfolyamra járt egy hónapig mielôtt berontott az amcsi követségre.
JAJMÁR
@tivoli: 20:44 Már megint lehagytad az elejét, pedig oda van fönt írva, és így kezdődik : "A Fidesz felszólítja a baloldalt hogy "ne Brüsszelbe szaladgáljon saját országát elárulni", inkább használja arra "nyilvánvalóan jó külföldi kapcsolatait", hogy az ... " nem kedves tivoli, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy mi diktáljunk, pláne Amerikának, még ha tényleg a baloldalnak jók is a kapcsolatlai ! Milyen alapon? Mitől lenne már ez korrekt? Nem a Goodfriendet tiltották ki az USA-ból korrupció miatt...

Majd ha az OLAF független vizsgálata kideríti, hogy az egész alaptalan volt, akkor igen ! Akkor talán még a kormány is kérheti ezt Amerikától, talán még a kapcsolatait is javíthatja.
F_Viktor
@tivoli: Bla-bla-bla...
Ennyire hülyék vagytok, vagy így erősítek egymás közt a hiteteket?
Goldfinger képviseli most Amerikát, az amerikai elnököt.
Amit tesz, amit mond, az megfelel az amerikai jogrendszernek, amit neki követnie kell!
Még akkor is helyesen és törvényesen cselekszik ha Orbán, ha Rogán, ha te el is játszátok a tökhülyét!

No, akkor ide is beírom:
Goldfinger eddig háromszor nyilatkozta, "a magyar kormány kapott olyan információt, amelynek alapján el tudott volna járni, ha akart volna."
Erre mondta az amerikai ügyvivő, hogy innentől a kormány térfelén pattog a labda.

Észre kellene vennetek, hogy az USA külügyminiszterének döntése nem magyar belügy, hanem saját jogrendszerűket alkalmazták magyar állampolgárokkal szemben.
Vagyis az Egyesült Államok saját, érvényes jogszabályainak megfelelően megtagadta a beutazást általuk korrupció gyanújában érintett magyar állampolgároktól.

Erről a döntéséről az adott személyeket haladéktalanul tájékoztatta, akiknek vízumát felfüggesztette, s tájékoztatta a magyar kormányt is. Goodfriend nyilatkozata alapján elégséges tájékoztatást adtak, hogy a magyar hatóságok a nyomozást megkezdhessék.

A USA részéről saját törvényei ennyit engednek meg, innentől már magyar belügy a story.
Ehelyett azonban nevek és bizonyítékok átadásának követelése van a kormány részéről, meg hisztériakeltés, holott előbbire jogilag nincs mód, utóbbit pedig amerikai oldalon nem állította senki, hiszen a követség minden megszólalásában "hiteles információkról" és nem bizonyítékokról beszél.

De ezt a kormány és trolljai nem akarja figyelembe venni, mert ez a szekértábor felfogásba sehogy sem illik bele. Ma hazánkat vagy idegenek támadják, vagy feddhetetlen érdekekkel rendelkező külföldi demokraták menthetik meg.
Szimba
Magyarországot a fidesz, élén orbán viktorral járatja le az egész világ előtt.
"a bukott baloldalnak ideje lenne tudomásul venni, hogy a magyar emberek nem kérnek többet abból a Gyurcsány Ferencből és bandájából, akinek kormányzása minden idők legkorruptabb korszakát jelentette Magyarországon". Komolyan, ezt itt és most az USA kitiltási botrányának fényében, ami a nav-ot vádolja korrupcióval? Ezeknek nincs bőr a pofájukon.
Jelszavuk: legjobb védekezés a támadás.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 21:02
Biztosan azért hagytam le, mert le AKARTAM hagyni. Mert amit idéztem, azt akartam lényegében idézni.
JAJMÁR
@tivoli: 21:25 Aha, na de muszáj volt hozzákapcsolnom az elejét, mert így, az alárakott megjegyzésed értelmezhetetlen.
Egyébként idézgessél bárhonnan, bármit, de jobb olvasgatni, ha értelme is van.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 21:36
mindegy, hogy mit írok, úgyis csak annyit értesz meg belőle amennyit akarsz.
silber13
@tivoli: Hogy került ide Gyurcsány?:-))) Ha elolvasnád, jó lenne!
hungarian.hungary.usembassy.gov/dcm.html
silber13
@tivoli: Nem kell senkinek sem rohangálni Brüsszelbe, hiszen az odafutás ls az ottani nyivákoló mószerolás a saját országával kapcsolatban, az bizony ennek a lököttnek a privilégiuma!
Cicamama55
Ez hasonlóan kezd alakulni, mint annak idején az ügynök lista feltárására tett kísérlet. Csak azok nem támogatják, akik ludasok benne, hisz aki nem érintett egy dologban, az saját tisztázása érdekében támogatja azt, hogy az igazság kiderüljön!! Érdekes dolog, a Fidesz és árnyékpártja azt is letitkosította. Talán ennek is az lesz a kimenetele?!...Hogy miért? Csak! Oszt jó napot!
Senara
Indokot gyártanak , Gyurcsány miatt kezdeményezhet vizsgálatot EU Magyarország "feddhetetlen" adóhatóság ellen ! Gyorsan belekeverik az ügyvivőt is , mintha bármilyen befolyással rendelkeznének nagykövet kinevezésre . Volt már ilyen Selmeczi szenátor asszony ajánlott nagykövet jelöltett .:-))) Eu nem hagyhatja válasz nélkül a kitiltást , ezért előre menekülnek és vádaskodnak , ellenséget mutatnak ,. Gyurcsány már nem játszik az emberek politikusok nélkül is az utcára mennek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok