A NAV elnökének 1 millió 675 ezer forint a havi összes illetménye. A miniszterelnök fizetése ennél 170 ezerrel kevesebb, 1 millió 505 ezer forint – írja a Blikk az atlatszo.hu közérdekű adatkikérő rendszere alapján. A lap számításai szerint Vida Ildikónak 1 millió 289 ezer forint jár alanyi jogon. Ebben benne vannak az elnöki illetménypótlékok, -kiegészítők és illetményszorzók, de ez így is 386 ezer forinttal kevesebb, mint amennyit valójában kap. Arról, hogy a NAV elnöke milyen címen kapja ezt a 386 ezer forintot, az újság megkérdezte az adóhivatalt, de egyelőre nem kapott választ.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ipari tanulók a Mèszáros vajda mellett !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Horizont: Premizáltak a NAV vezetői, azért keresnek ilyen szépen.
A célprémium feladatuk:
minél több ÁFA-csalást elrejteni a közvélemény elől.
m.macskosz
@Horizont: Az a legnagyobb tétel a bérlistáján! :)
volvós
Ipari tanulók a Mèszáros vajda mellett !!!
Linna
@Horizont: Remélem, valaki Orbán orra elé dugja erről a tényeket (már ha azok), azután talán le is váltják majd rögvest... :DD
világlátó
Úgy látszik, ma ez a fő gondolatvezető téma. Ki mennyi jövedelmet húz odafönn.
De hát ezt a mi tudtunkkal és beleegyezésünkkel kapják. Felhatalmazást adtunk derék kormányunknak MINDENRE arra is hogy mennyi fizetést kapjon a több mint száz államtitkár azok helyettesei, a minisztériumi főosztályvetzetők és helyetteseik, a MNB elnöke és helyetteseik, az állami főhivatalok vezetői, a főügyészség és az AB. a ...had ne soroljam. Telik az 55 féle adókból, az innen onnan elcsípett támogatásokból . Hogy nem sül ki a szemük. Hát senki nem mondja ... Eduárd? Mondjátok édes feleim, meddig mehet ez még így?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.