Megoszlik a szakértők véleménye arról, hogy kitörhet-e új hidegháború Oroszország és az Egyesült Államok között. A kérdés természetesen elsősorban geopolitikai szempontból fontos, ám közvetve érinti Magyarországot is. A Hetek arra keresi a választ, mennyire befo­lyásolja az Orbán-kormány mozgásterét, külföldi megítélését a nagyhatalmi tömbök közötti konfliktus, illetve lehet-e olyan tudatos nyugati stratégia, amely megpróbálja Magyarországot leválasztani Oroszországról, akár annak árán is, hogy belpolitikai válságot gerjeszt a kormány befolyásolására. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi az, hogy "kitorhet?" Mar regen kitort, csak a vezir ezt nem akarja tudomasul venni, mert ez nem volt belekalkulalva az o kis mutyikra epult gazdasagpolitikai vonalaba.

A ketkulacsossag nagyon gyorsan kiderul, nem lehet egyszer a nyugat fele, egyszer meg putyin fele vonzodni anelkul, hogy ez nyilvanossagra ne keruljon nagyon gyorsan...

Amerika pedig nem csinalt semmit, csak a sajat gyanujat kivizsgalva megallapitotta, amerikai cegeknel megprobaltak a magyarok korrumpalni, es ezek az ottani torvenyek szerint, nem elfogadhatoak.
Az internetado (es elotte es utana a sok egyeb ado) bevezetese NEM amerikai sugallatra keszult, marpedig a bili az internetadora borult ki.

Ha a csuti maradona eddig tisztessegesen kormanyota volna az orszagat, megtartva a magyar es az unios erdekeket (a ketto nem mond ellent egymasnak), akkor most nem kene elbujdosnia, mindenfele hazugsagba bonyolodnia.

Ugyhogy a kedves cseh ex-politikus a mi esetunkben igencsak mellenyult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.