A magyar–amerikai kapcsolatok lényege, hogy a két ország között szövetség van a politikában, partnerség a gazdaságban és tisztelet a szellemi-kulturális életben – mondta Orbán Viktor az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a General Electric (GE) magyarországi jelenlétének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, pénteken Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg jo, hogy nem kerdezte meg, mi az a NATO? Hulyegyerek! Ugyanabban az alomban az egyik kutya nem harapja meg a masikat, csak a te olvasatodban!
libellle
Ach, most a szelet melyik irányból kapta??? Ugyanis igy változtatgatja a véleményét.
Toby
...és azt se feledjétek, drága amerikánusok, hogy függetlenségi harcaitokban magyar szabadságharcos hősök is harcoltak...hogy egyem a zuzzáját Drága Egytlen Szép és Okos Obama Elnök Úrnak...igen és megkövetem A. Goodfriend Naccságos Ideieglenes hazánkban állomásozó ügyvivő urat is, mert egy aljas, szemét, mocskos tróger korrup csürhe vagyunk...mármint nem a qrmány, hanem a többi alantas magyar...Drága Aranyos Oboa Elnök Úr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.