Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője a helyszínen tájékozódott a netadó elleni tüntetésen, amikor demonstrálók megrongálták a Fidesz Lendvay utcai székházát - erősítette meg a TEK a Népszabadságnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hajdú Kiscserkész János kiment a friss levegőre, mert nem bírta a gazdái és a saját bűzét! Ezt jutalmazták most.
Törölt felhasználó
Ugyan gyerek ki az a hülye, aki egy tüntetésre kivisz egy 35kg-os monitort. Vagy inkább úgy mondom próbáljon már meg József Nádor térről gyök kettővel elsétálni egy 35-kg-os monitorral a kezében a fidesz székházhoz. Én 105kg vagyok, évekig élsportoltam, vittem már többször "régi" monitort a kezemben bkv-n még régen és bedurrant tőle a kezem rendesen... nem hogy 2km/órával sétálgatva végig az Andrássyn:) Igen ott volt a tek, a bákákat is mozgósították valami. A ustreames Videón látszik egy idős bácsi, aki a békemenetet keresi...,. Hogy lehet egy jogállamban politikai érdekek szerint utasítgatni a rendőrséget és a tek-et..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.