Nem történt előállítás, illetve őrizetbe vétel a hétfőn este Budapesten, a Kossuth Lajos téren megtartott tüntetésen, csak biztonsági intézkedésekre volt szükség – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

A rendezvény utolsó résztvevői nem sokkal éjfél előtt hagyták el a Kossuth teret. A rendőrségi tájékoztatás szerint rendőri intézkedés nem történt, mindössze négy nő esetében kellett biztonsági okokból fellépniük, ők rosszul lettek, illetve egyikük megsérült.

Őket a rendőrök mentették ki a tüntetők közül, majd átadták az Országos Mentőszolgálatnak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Ebből is látszik, hogy nem vették komolyan a tüntetőket.
Toby
@tivoli: Tudod, ezek a tüntetők nem borogattak kukákat, nem törtek be kirakatokat, nem gyújtogattak autókat, nem emeltek barikádot az Erzsébet-hídon, nem dobálták meg a pintérséget, európai módon (sajnos !!!) tüntettek !
Nem úgy, mint 2006-ban, amikor Demeter Ervin főcsicska folyamatosan izgalmasd mobilkapcsolatban volt egy szélsőséges csoport, szélsőséges tagjával !

Csak ennyi a különbség !
tivoli
@Toby: ma, 18:11
Nem ezért nem..
Ismerik a szervezőket, céljaikat, indítékaikat.
Nem komoly a dolog, ha még a főszervezők is komolytalanok.
Toby
@tivoli: Sem a szervezők, sem a céljaik, sem az indékok/motivációk nem voltak titkosítva, csoda lett volna, ha nem ismerik.
Amennyiben annyira veszélytelen lett volna a gengszterhatalomra nézve, mint aminek utólag beállítják, akkor Gumi alapterületű Rogán nem foglalkozott volna a kérdéssel a parlamentben. A korábbi rendvdelmis tüntetés volt a gengszterhatalom uralkodása alatt az első olyan megmozdulás, amely barna vonalkódot hagyott a maffiavezérek alsógatyáján, s ezt maga Varga Átverős Mihály ismerte el a sajtónak.
Bízom benne, hogy lesz ennél keményebb is és több is a megmozdulások sorozata, mert az nem természetes állapot, hogy az adózók pénzéből luxusban lunbickolnak a gengszterek, az adózó meg nyögi a közterheket, miközben egyenes szándék van arra, hogy elhallgattassák a jogos felháborodásokat !
Tudod, ha csak egy kicsit is rajtam múlna és lehetőségem lenne rá, fegyvert/lőszert osztanék ezeknek az embereknek és minden elégedetlennek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.