„A pszichológus által történt jelentés tárgya a gyermekben visszatérően jelentkező korábbi emlékek rajzban és verbálisan történő megjelenésére vezethetőek vissza” - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztály 2014. szeptember 26-án kelt, büntetőfeljelentés elutasításáról rendelkező határozatának indokolásában, amely nem egy születésnapi gyerekzsúr körülményeit tárta fel a nyomozóhatóságnak, hanem egy 5 éves kislánnyal szemben - a gyermek apja által - elkövetett szexuális bántalmazás gyanújáról tájékoztatta a rendőrséget. Normális országban ilyen esetben már vezetőszáron kísérnék a kihallgatószobába a gyanúba keveredett személyt. De Magyarország már régen nem sorolható a normális országok közé…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
de ha mégis, akkor a gyermek elmondása alapján arra lehet következtetni, hogy Sophie nem tanúsított ellenállást... ez szakvélemény már a leírása is az bűncselekmény ? Nem sokára jön az érv ... volt feleség bosszúja , betanította , könnyű ráfogni valakire , hogy pedofil . Egyetlen egy érvem lenne védelmébe , ha eddig már többször beperelte a volt feleségét , vagy a privát kopó bűnügyi magazint és minden hírportált aki lehozta a lehetséges bűnügyet .
Sede
Ebben a hányinger országban, nem csak, hogy életben van, de meg sem gyanúsították! Megy a "gereblyézés" ezerrel a hatóságoknál.
Sede
@Senara: de nem perel, hanem lapít B. "úr".
Senara
@Sede: Tudod mi jutott eszembe ez !!! www.hir24.hu/belfold/2014/11/07/intim-kepet-tett-fel-magarol-simicsko/ ennek is mi értelme ? Csak nem , hogy mentegessék ... és is politikus vagyok és a gyermekeimmel fürdök , ami nem igaz , mert akkora kádba nem férnének el .
Sede
@Senara: teljesen egyetértek Veled! Undorító ez az egész úgynevezett politikai "elit", amely már nem csak lop, csal, hazudik, hanem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.