Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint jogos és érthető minden közfelháborodás Magyarországon, amíg a kormány nem tisztázza a korrupciógyanús ügyeket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Tobiás, Tobiás. Igaz amit Szanyi írt, hogy egy sötét háttér megállapodás miatt nem bolygatta ezeket az ügyeket választás előtt az MSZP? Csak azt nem mondja nem tudott róla, hogy az USA évek óta jár a NAV és Külügy nyakára a rendszer szintű korrupció miatt? Vagy Simon által őrzött pártpénzzel egyenlítettek?
soljanka
Azt azért ne felejtsük, hogy Tóbiás bandája juttatott minket a 2/3-hoz.
Ha az MSZP nem lop,nem utal barátnőknek lakást, nem ad munkavégzés nélkül havernak havi apanázst, és ráadásul mindezt nem lekezelően, cinikusan kommentálja, valamint nem harcol egymás ellen, akkor soha nem kap ez a maffia kétharmadot.
A puccsista MSZP-sek, akik nem hallgattak Gyurcsányra, és nem akartak változtatni a "hazudtunk éjjel-nappal" politikán, azok is keményen felelősek. Beleértve Tóbiást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.