Magyarországon demokrácia van, mindenki elmondhatja a véleményét, de azt kérjük, hogy ezt a jogszabályok betartásával tegyék – mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kedden az M1 Ma reggel című műsorában, reagálva a hétfői fővárosi, Kossuth téri tüntetésre.

Rogán emlékeztetett, ebben az évben három választás is volt, "háromszor mondhattak az emberek véleményt, és minden alkalommal az ellenzéki pártok helyett a kormánypártokat támogatták".

Gyurcsány már lőné a szemeket

"Én azt érzem, hogy ma azok, akik nem tudják elfogadni a választás eredményét, azok próbálnak az utcán keresztül nyomást gyakorolni a kormányra. Tehetik ezt, mert Magyarországon demokrácia van, és nem úgy, mint 2006-ban, amikor Gyurcsány Ferenc kormánya idején megverték a rendőrök az embereket, meg egyeseknek a szemét is kilőtték az utcán, ma ilyen nincsen" – jelentette ki. Hozzátette: Magyarországon demokrácia van, és "természetesen mindenki elmondhatja a véleményét".

"Mi csak egyvalamit kérünk, hogy ezt a jogszabályok betartásával tegyék. Olyan helyzet ne forduljon elő, mint amilyen mondjuk a Fidesz Lendvay utcai székházánál néhány hete, amikor gyakorlatilag romboltak, törtek és zúztak, mert az már nem fér bele a demokrácia kereteibe" – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Hétfő este a budapesti Kossuth téren A közfelháborodás napja elnevezésű rendezvényen a korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
,,...Magyarországon demokrácia van, és nem úgy, mint 2006-ban, amikor Gyurcsány Ferenc kormánya idején megverték a rendőrök az embereket, meg egyeseknek a szemét is kilőtték az utcán, ma ilyen nincsen" – jelentette ki."

Ez demokrácia??? Meglehetősen sajátos elképzelés...

De majd lesz, ha eldurvul a helyzet és veszélyben érzik a hatalmukat, másrészt tudják, hogy sok szemét dolgot műveltek, amiért már rég a 100 éves fegyházbüntetésüket kellene tölteniük.
Kamcsatka
Persze, maffiózók által maffiózóknak írt törvényekkel.
tivoli
Olyan állapotok országosan sosem voltak és nem is lesznek, amelyek egyformán sújtják a lakosságot.
Bizonyos dolgok egy részüknek kedveznek, ugyanazok másoknak nem. Ha nagyon tárgyilagosak akarunk lenni, egy-egy ilyen megmozdulás éppen ezért nem is lehet mindenki spontán megnyilvánulása a hatalom ellen, világosan látható, hogy ezek felülről szervezett tüntetések,
Nem beszélve arról, hogy elérni így nem is lehet semmi lényegeset, legfeljebb az elégedetlenkedők jól kiordítozzák magukat, hogy na jól megmondták nekik, oszt megnyugodva hazamennek. néhány évig megint csendben lesznek.

A kormány és a regnáló hatalom minden képviselője meg kényelmesen, hátradőlve kuncog magában.
volvós
Ha szólásszabadság van, és bejelentett/engedélyezett tüntetés,
akkor egy ilyen kis senkiházi tónika ne adjon javaslatot...
Inkább növelje a lakás alapterületét, abban nagy mester
a cilicicával együtt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok