Egy hónap után kiadta Horváth Csaba, Zugló polgármestere az önkormányzati pénzen megrendelt közvélemény-kutatást, de az csak 24 oldalas, és előkerült egy 40 oldalas változat is. Rózsa András népszerűbb és esélyesebb jelölt Horváth Csabánál: márciusban akkor is esélye lett volna a polgármester-választás megnyerésére, ha nemcsak Borbély Ádámmal (a Fidesz jelöltjével), hanem Horváth Csabával, valamint egy esetleges MKKP-s jelölttel is szembekerült volna – olvasható abban az IDEA-tanulmányban, amelyet Hadházy Ákos országgyűlési képviselő szerzett meg az önkormányzattól. A polgármesteri hivatal szerint viszont nem is mérték a jelöltek támogatottságát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ilyen aljas kis húzásokkal operál a DK-MSZP-Párbeszéd által támogatott közös jelöltjük?!
Aztán a DK csodálkozik, hogy miért zuhant be a támogatottsága és Magyar Péternek meg miért lőtt ki rakéta szerűen?
Többek között az ilyenek miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Maccska: Hadházy Szekszárdon elsősorban állatorvos volt, vagyis már akkor foglalkozott Szekszárddal, a szekszárdi állattartók gondjaival. De 2006-tól önkormányzati képviselő lett, tehát méginkább foglalkozott a szekszárdiakkal. A mai napig dolgozik, szemben egy csomó fideszes képviselővel, akik soha nem dolgoztak. Rombolást a fideszesek végeznek, amiket ő rendre feltár a magyarok, a hazája védelmében. Minden magyar rengeteget köszönhet neki. Azt a sok disznóságot, amit nyilvánosságra hozott, persze, hogy tagadják a fideszesek, és az olyan fidesz-pártolók, mint te is. Merthogy minden tényt bizonyít, tehát aki tagadja, hogy Hadházy igazat mond, az hazudik.
nemkati
@Maccska: Vagyis még ez is a javára írható, hogy nem vett részt a Fidesz országromboló munkájában, nem súlyosbította az amúgy is aljas vezetés rombolását.
nemkati
@nemkati: Horváth István hátbadöfésként értelmezte hogy Hadházy nyilvánoságra hozta a trafikmutyiját, hát szíve joga.
Hangfelvétel bizonyítja, hogy nem mondott igazat a szekszárdi polgármester, amikor letagadta a trafikmutyit: a hvg.hu birtokába került felvétel tanúsága szerint valóban volt egyeztetés a helyi fideszesekkel, amelyen egyenként vették végig, ki ismeri a dohányboltra pályázókat. Horváth Istvánt az sem zavarta, hogy az egyik helyi képviselő maga is pályázott, mert szerinte az volt a lényeg, hogy "ne a szocik győzzenek".
„Az a lényeg, elkötelezett jobboldalinak kell lenni” – adta meg a trafikpályázatok legfontosabb bírálati szempontját Horváth István, Szekszárd fideszes polgármestere
nemkati
@Maccska: Az előzőt neked szántam.
Hadházy minden ellene irányuló rágalmazó pert megnyert. Nekem ez elég.
Pusztai
@nemkati: Akárcsak pl Bajnai, vagy Juhász Péter.
Sőt régről Dávid Ibilya...
és sorolhatnánk ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.