Demonstrációt szervez szombaton, a magyar közoktatás napján a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), hogy így tiltakozzon a kormány jövő évi költségvetési javaslata ellen - jelentette be Galló Istvánné, a PSZ elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Gallóné...most???Most jöttetek rá,,hogy kegyes Urunk Benneteket is átqrt??? Nem frankó az ""életpálya-modell" ??CCar ügy...
tivoli
@Nil: ma, 15:41
Elterelik a figyelmet a gazdasági ügyekről.
JAJMÁR
@tivoli: 15:45 Most van itt az ideje, hiszen most van terítéken, most akarják bevezetni. Minden mindennel összefügg, a figyelmet egy tüntetés nem eltereli...
Egyébként most van itt az ideje a korrupt gazdaság miatti tüntetéseknek is, a jövő évi adók miatt is, a külpolitika miatt is, egy picit talán már időn túli is némelyik.

A figyelmet rá kell irányítani az oktatásra, mert az országnak nem az az érdeke, hogy droidokat neveljünk. Ez legalább olyan fontos, mint a gazdaság !
Dr. Felipe
Ha valaki még nem hallotta volna, vicctor a gimnáziumok leépítésén dolgozik mert kell a hely a mangalicatelepeknek. Na meg szétverte a tankönyv ellátást is. Az életpályamodell is csak átverés volt.

Na ezért tüntetnek a pedagógusok. A gimnáziumokért, a jobb tankönyvellátásért, a valódi életpályamodellért.

A gyerekeinket gimnáziumokba akarjuk járatni és nem kanásznak a mangalicatelepekre.
torgyan
+ hogy a KLIK miért nem fizet szeptember elseje óta semmit az ÓRAADÓ tanároknak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.