Azért gyűltem ma össze, hogy felavassam kedves barátom, szomszédom és drukkertársam heroikus önfeláldozással létrehozott beruházását, amely az egyébként szabadtartást igénylő mangalicákat tereli polgári keretek közé. A sertéseken kívül köszöntöm a szomszédomat és a televíziómat is. Büszkén jelenhetem, mindannyian uniós, valamint közpénzből vannak itt. Vagy ott, ahol.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"Hogy a szólás szabadsága, a demokrácia és az általános szabadságjogok minden nehézség nélkül gyakorolhatóak legyenek, magamhoz vonom az összes nyelviskolát és kiosztom azt kolléganőmnek, aki adózási kérdésekben is áll rendelkezésre. Személyesen ő fogja oktatni a nyelvet mindenhol, így az egyenletes minőség biztosítható számotokra, kedves barátaim, polgártársaim és sertések."
karma1
Azert en a serteseket elorebb tettem volna a rangsorban...:o)))
Megiscsak sokkal intelligensebbek, mint akik oket tartjak, kulonben kiengednek oket a szabad legelore...:o)) Van parlagfu eleg a lorincbarat fo"djen...:o)))
karma1
@köhögő bolha: Mondd, Te most huzogatod a bajuszomat? En minden reggel ezt latom, amikor felebredek...:o))

Egyebkent a birka okosabb, mint a "menetes" kartarsai, mert amikor meglatjak a ferjemet (vagy csak a hangjat meghalljak), a kis "bebijei" azonnal ezerrel rohannak a keriteshez, es kovetelik a cumisuveguket...Tudjak, hogy Tole jon a fincsi tapszerecske...:o)))

A disznokrol nem tudok ennyit, de a kuni-kuni diszno (ez specialis ujzelandi, "maori" fajta rendkivul okos, es aki ilyet tart otthon , az ugy kezeli, mint a kutyusat...(bejon a hazba, nem szokik el, jatszik a gyerekekkel, szoval tunderi... Csak jo nagymeretu...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.