A NAV nyilvánosságra hozta azonnali vizsgálati anyagát. Az adóhatóság szerint Horváth András korrupciós vádjai alaptalanok.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Várható volt ez a NAV.Nyilatkozat. Az is várható hogy a volt NAV. alkalmazott politikai menedékjogot kér az USA nagykövetségétől.
Az is előfordulhat, hogy előkerülnek olyan dokumentumok valami postafiókban, amelyek már konkrét adatokat, bizonyító erejü tényeket tartalmaznak. Ha elkezdték az ezermilliárdos veszteséget okozó ügyek felpiszkálását, bizonyára nem áll vissza a nyugvópontra most minden. Ez olyan megalázó és megszégyenítő lenne az egész országra nézve, mint amilyenben még nem volt része. A 25 éves görcsölés és kudarcos negyedszázad utáni harag és a bajok forrásaként megjelölt adócsalás sorozat helyett, most más okokat kell keresnünk. Igen , tudom már, minden bajunk és haragunk fő célpontja Medgyesi, Gyurcsány és Bajnai lesznek, meg a környezetük, a lakájaik és a bünözőik. Horváth Andrást is a DK. bújtotta fel, most meg támogatja anyagilag. Ezt olvashatjuk és hallhatjuk már néhány nap múlva. Sietni kell, mert a februári időközi választásig teljesen le kell nullázni az ellenzék minden jelöltjét Veszprémben. Már csak az a kérdés, miként látja mindezt a már éberen figyelő társadalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok