Nagy népszerűségnek örvend a pénzügyi rezsicsökkentés keretében elindított havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel. Eddig azonban senki nem tudta ellenőrizni, hogy ki és hány számlához vette igénybe a kedvezményt. December 1-jével viszont elindul a központi nyilvántartás, így utólag akár több tízezer forintot is beterhelhetnek a bankok, ha kiderül a turpisság. De nem csak a szándékosan trükközőknek van félnivalójuk.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Amíg a kormány nem hozta meg ezt a nagy népszerűségnek örvendő kétszeri ingyenes készpénzfelvételt, addig én négyszer vehettem fel ingyen, és a bankkal kötött internetszerződési díjon kívül ingyen utalhattam bármennyit bárkinek. Egy szónak is száz a vége, nálam nem olyan népszerű ez a havi kétszeri felvétel, illetve, hogy minden utalás után adót kell fizetnem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.