Keddi közleményében hivatalosan is bejelentette az Ikea új magyar áruházát.

A Pénzcentrum cikke szerint Nicole Erdmann, az IKEA Csehországért, Magyarországért és Szlovákiáért felelős ingatlanfejlesztési menedzsere közleményében azt írta, hogy "az Ikea elkötelezett a magyar piac iránt, és bővíteni kívánja a magyarországi jelenlétét, amellyel hosszú távon még több ember számára szeretné elérhetővé tenni a termékeit. Az Ikea Magyarország megerősíti új áruház építési szándékát a XXIII. kerületben, Soroksáron."

A közleményben arról is beszámoltak, hogy az Ikea megfelelt a XXIII. kerületi, soroksári telek tulajdonlásával kapcsolatos törvényi és jogszabályi előírásoknak, és már az építési engedély birtokában folytatja a harmadik áruház előkészítését. 

A következő lépésre akkor kerülhet sor, ha elkészülnek a hatástanulmányok, és lezárul az építési terület vizsgálata is. A harmadik áruház megnyitásának időpontját és annak részletei majd akkor derülnek ki pontosan, ha minden kapcsolódó külső és belső előkészítés befejeződik – írja a Pénzcentrum.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És vasárnap majd a svéd tulajdonosok fognak dolgozni! Ha csöpp eszük van, a többit is bezárják és elmennek ebből a bolondokházából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.