Miniszterelnöki biztossá nevezték ki december 3-i hatállyal Farkas Flóriánt – derül ki a pénteki Hivatalos Értesítőből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
Amit találtam:
1975 és 1982 között háromszor ítélték el, felfüggesztett és végrehajtandó szabadságvesztésre egyaránt.[5]
1996-ban ügyészségi vizsgálat indult a Lungo Drom által létrehozott alapítványok ügyében. Ennek eredményeként 1998-ban vádat emeltek ellene hűtlen kezelés és a számviteli fegyelem megsértése miatt. Azonban Göncz Árpád köztársasági elnöktől eljárási kegyelmet kapott, így a bírósági tárgyalás elmaradt. A kegyelmi eljárás iratait 30 évre titkosították.[6][7]
Farkas Flórián őszödi beszéde
Ez az írás 2010. november 17-én kelt, amikor megkezdte Farkas Flórián, az egykori MSZP-s roma vezető, akit Göncz Árpád elnöki közkegyelemben részesített, és ügyeit 30 évre titkosították (már 15 év letelt belőle!), aki a közkegyelem után azonnal átült a Fidesz lovára, és azóta is ott ül a magyar nemzet templomában, mint országgyűlési képviselő. Múltja ellenére ő osztja az észt és a pénzt a cigányoknak! Ide jutott erkölcsileg Magyarország!
A roma felzárkóztatási pénzből elloptak 120 milliárd forintot, ebből 10 milliárdot lepapíroztak, a többivel meg ezt sem tették meg. És dől kifelé tovább a magyar adófizetők pénze hozzájuk. Az írásban van egy videó, amin Farkas elmondja, hogy ellopják a pénzt, és azt is elismeri, hogy nem dolgoznak a cigányok! Hát igen, ha csak azt nem vesszük munkának, hogy az idős magyarok sérelmére rendszeresen öregeznek, meglopják őket, és sajnos sokszor elveszik az életüket is. Azok a magyarok azonban nem áldozatok, akiket a romák megölnek, áldozat kizárólag csak az a hat roma, akiket ismeretlen okból valakik megöltek.
www.sokkaljobb.hu/content/farkas-fl%C3%B3ri%C3%A1n-%C5%91sz%C3%B6di-besz%C3%A9de
Ilyenek kapnak miniszterelnöki biztos kinevezést ma Mo.-on.
perfekt
Igaza van a volt menyasszonyomnak! "Csak te vagy ilyen élhetetlen,hogy egyetlen államtitkári állást nem tudsz megszerezni!!!"
Toby
@perfekt: Há' drága tezsvérem, mijé nem hivatkoztá' árrá, hogy te árjá cigán vagy, megvan mind a 4 osztályod, a többi osztály már a nagydoktorid lenne !
Senara
Már mindenki megkapta a a hallgatás árát , roma vagyok és bűnöző következik . Rohamra az útólsó kisebbségnek szánt milliárdokért .
perfekt
@Toby: Dikk má tessó!Attul tártok,hogy a bürömrül,hama kiderűlne,a turpintság,meg nem anyázok,oszt még azt is hámar kideríttennék,hogy igazi nem csórelt főbb izskolláimm vannak,at arrafeli nem ajánló levél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.