Az Országvédelmi Alapból különíttetne el 3 milliárd forintot a PM, amelyből a téli szünet alatt biztosítanák a gyermekétkeztetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
@miazavalami: Azért én azt gondolom, hogy a nyugat nem nagyon hitt az ő különutas szocializmusában. Nem hinném, hogy a hírszerző szervek nem tudtak a belpolitikai viszonyokról, romániában és a titkolt kapcsolatról, a szovjetúnióval. Csak a kelet-nyugati doktrinális elkülönülést, mesterségesen fenn akarták tartani, 1989-ig. De, a bankoknak is(Svájcban volt bankszámlája Causescunak) nagyon is tudatában kellett lennie a Román helyzettel. De hát. Mint tudjuk. Svájc, az Svájc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@36: Valamikor @Tündik Bündije beküldte annak a cikknek a linkjét ahol pedzegetik ezt a témát. Engem meggyőzött. Csak az a baj hogy nem találom.:-(
36
@miazavalami: Bizonyára voltak, személyes ellenérzések is elvbéli külömbségek is. De, Kádár is mindent tudott, a 3/2-es osztályon keresztül.
36
Azért, sokat elárul az elsimított gengszterváltásunkról, az is hogy Antall József később, de már halálos betegségének tudatában azt mondta az elégedetlenkedőknek, "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
miazavalami
@36: A fene! nem találom. Az a baj, hogy hiába mentem el sose sikerül megkeresni...:-( Egyszer sikerült úgy összezagyválnom mindent , hogy két napig rózsaszín lufi voltam , mert a saját képemet se találtam meg...
36
@miazavalami: Majd meg lesz az. De én most kiszállok. Jó pihenést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.