A kormány három legfontosabb céljának elérését, vagyis a családok megerősítését, a munkahelyteremtést és a gazdasági növekedést segíti majd a jövő évi költségvetés - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslat általános vitáját megnyitó expozéjában szerdán a parlamentben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csak hozzá kéne tenni, hogy EU-s pénzből. Egyetlen rohadt stadiont sem akarnak kivenni a költségvetésből, továbbra is a mi vérünket szívják. Ha annyira dübörög jövőre a gazdaság, minek ez a sok új, kivetett adó. Különösen a szappan adó.
Toby
A legújabb altató trendi a "jövőre" a "nemsokára" a "hamarosan" a " belátható időn belül" a "látjuk az alagút végét" a záros határidőn belül" aztán az "életpálya modell"
...Varga, te is visszahúzhatsz a szülőcsatornába...
Dr. Felipe
Mese habbal, agymosott fideSS muzsikoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.